Štěstí v neštěstí
Štěstí v neštěstí
lásky není, nebylo a nebude
a dobře tak
bůhví jaká Madla by mne varle ukopla
a znetvořila k nepoznání ušmudlaného zrcadla.
Nevěřím ani sluneční tváři
ta pálí, ta šlehá mi do zad spáleniny
z kterého jsem slabý na srdci
v rozvodovém řízení mylnosti.
Ty jedna běhno
čerte tě vem
a hoř s pasáčky boschova ráje
a shoř do prokletí lebek v kobce krvavé."
Přečteno 44x
Tipy 14
Poslední tipující: Rafinka, Paulín, Frr, IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, cappuccinogirl, mkinka, enigman, zase já
Komentáře (4)
Komentujících (4)