Krve jako na porážce
Krve jako na porážce
řeznický bouřlivče
a do toho ty kobyly řežeš
a žereš jejich kopyta
v masokombinátě temna
kde zatoulaná kočka líže vraha
aby mu smyla pokleslý plášť
ze stydkých kostí panenek
jež lidojedem také byl
a sám i zmlsán tíhou střevní prasknul
že zbyla z něj ta kaluž v louži zuřivá.
Přečteno 49x
Tipy 10
Poslední tipující: Pettie, Ž.l.u.ť.á.k., Frr, IronDodo, Gaspi03, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)