Anotace: ...
Je hodina baletu.
Plié, chasé,
provazy, skoky,
několik ran, modřin.
Vždyť je to paráda.
Rány vnější spatřeny,
utřít slzy, ošetřete je!
- ale co ty vnitřní?
"Tobě jako něco je?"
Ne, vůbec ne.
Vždyť krvácím, nevidíš?
Aha, nevidíš.
Neviditelné
jizvy
na srdci
už asi
z kamene.
Velice silné...a pravdivé. Jizvy a rány na srdci vidět nejsou.Ty je třeba vycítit...a zaléčit včas, aby se srdíčko nezatvrdilo.
Moc dobře jsi to napsala.
Oslovilas.
Děkuji.
11.11.2024 00:13:21 | cappuccinogirl