Ráno

Ráno

Loučím se s pocity lásky
Když každé ráno hladil sem tvé vlásky

Loučím se pohledy plné naděje
Bojuji se sebou, napohled dělám, že se nic neděje

Začalo to jednoho rána
To, když opodál zakrákala první vrána

Z noční služby unaven se vracím
V loži, ona a on a já venku tiše zvracím

Zasáhlo to tvrdě jako dýka
Život rozpadá se na jednotlivá lýka

Den, proměnil se na noc náhle
Teď prodlužuješ dobu odchodu

Žít nebo zemřít
Rukou, svoji nebo rozchodu

Opouštím vás mějte všichni svobodu...
Autor neptolius, 11.11.2024
Přečteno 27x
Tipy 6
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, IronDodo, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Silný text... oslovil.

11.11.2024 22:05:50 | cappuccinogirl

líbí

Děkuji moc sestřičko:)

13.11.2024 15:40:55 | neptolius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel