Anotace: Dovolí mi ještě život přestavbu?
Asi jsem ztracená.
Známá mi je jen
barva černá
- tma.
Trochu světla, živote.
Objednám si záře pruh.
Kdyby jí jen byl
v nabídce druh.
A co pilota,
řídící stanici,
navigaci života,
přestavenou silnici,
po které můžu jít
a snít
...
že mi život
přestavbu cesty
povolí.
Kdo sám nenastavuje svůj svět do tmy, toho si světlo najde, věř:-)
A navigace? Každý sám je lodivodem, držíme kormidlo a plujem...
Ráda jsem se zamyslela u tvého dílka, děkuji. Přeji klidné dny.
12.11.2024 22:18:39 | cappuccinogirl