slzu jsem našel v plamenech
a miluješ li, pak řekni sbohem
prokráčíme se nikam v mnohém
beze vzduchu není dech
maličkosti co se cení
jarem létem, probarveni
ukážou, jak bolí radost
jak usurpuje nás maličkatost
i loňský srpen napovídá
kam až vidí převlečená bída
a kam až sahá
duše náhá,
naše drahá...
Slzu v plamenech jako páru
co se rozprostře nad vámi
Maličkost rovná se vskutku daru
když velkoryse duši omámí
13.11.2024 09:18:52 | šuměnka
Ta cesta do nikam
jó, tak tu taky znám
a života bída
abych z ní neuhla - hlídá*
12.11.2024 22:50:58 | cappuccinogirl