Anotace: Další NarkoToxický verše
Tvoje první slast a euforie,
Už tehdy tě měla ve své moci za bestie!
Zahodila si přátelé i svou rodinu,
Objevovala si cokoli, aby sis dorovnala hladinu.
Nezajímalo tě a nechtěla si už nic jiného,
Než jen v sáčku mít co nejvíce kristalu bílého.
V tvém životě už hrál hlavní roli perník,
Aby si ho měla, ukradla si i mámin náhrdelník.
Díky piku vidíš okolo sebe barevný svět,
Když přijde absťák, chceš do něho zpět, hned!
Zpět do světa, kde zla ani strachu není,
Neexistuje v něm smutek, bolest, žádné utrpení.
Padala si do něho čím dál víc, každý den alespoň jednou,
Teď už tě perník ovládá, ted už tě má jistou.
Jsi jeho otrok, bez něho nejsi schopná vůbec nic,
Bez něho nemáš energii ani sílu a je ti na nic.
Už to není útěk do ráje, teď už ho zkrátka potřebuješ,
Pro další dávku kradeš, lžeš a ostatním ubližuješ.
Tohle ma být ten Ráj? Vždyť je z tebe Feťačka!
Prober se a uvědom si jaká je ten perník sračka!
Hodně štěstí, ale viděl bych to stejně jako většina, ne-li všichni psychiatři... pokud nemáš odvahu přetrhat ty staré vazby, jsou to všechno jenom plané kecy...
Tím bych, být tebou, začal.
12.11.2024 21:34:26 | Ž.l.u.ť.á.k.