(Za)snění
Anotace: Tak nějak to bývá.. Teda aspoň u mě.. ale naštěstí jen někdy.. :-)
Dívám se odnikud a donikam,
když večer dlouho přemýšlím,
tak v podstatě zanikám.
Kdybych byla blíž, řekla bych,
ať přijdeš na víno,
Kdybych já byl sám,
zeptal bych se na kino.
Ale, že jsou věci jinak,
než bychom často chtěli,
na některý svoje sny
jsme už radši dávno zapomněli.
Přečteno 38x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Koala, mkinka, Iva Husárková, Psavec, Ondra, cappuccinogirl
Komentáře (1)
Komentujících (1)