xxx

xxx

niečo sa stalo s nami, spolu

niečo sa vytratilo, odišlo

pocit iný, zmysel žiadny

vietor zavial v korune stromu

 

žiadna hádka, či strach, len ticho 

ako pierko na vode, ako ozvena

zašepkaná do studne

vrátiš sa?  mám srdce v dlani schované

 

niet čo riešiť, nie je to tebou

mne sa život roztočil iným smerom

smerom od teba do diaľok

s koncom nedohľadným

 

niečo je inak, ktovie prečo

myseľ nabáda choď, uteč

nie, spolu sme tu, spoločná je minulosť

chceme budúcnosť ? máme na to?

 

chodíme okolo seba tanečným krokom

však šliapeme si po nohách

zhodnúť sa na rytme ťažká úloha 

tak koniec? naozaj?

 

 

Autor Bosorka9, 13.11.2024
Přečteno 43x
Tipy 15
Poslední tipující: P.Balam, cappuccinogirl, IronDodo, Kan, Ďábel sám, Marten, Protos1182, Ondra, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel