Hodně jsem toho pochopil, zbytek mi časem došel.
Ve smutku se utopil, příběh proč jsem asi pošel.
Házela klacky pod nohy, zkoušela kdy mi přepne.
Nasadila mi ty parohy a řekla že jsem kretén.
Vymyslela pohádku, který já jsem uvěřil.
Napsala i povídku, který se já zúčastnil.
Slýchal svoje jméno, ve vedlejších rolích.
Takhle zpětně připadá mi, že jsem byl snad v každý...
Nasadila tomu korunu, když dala mi roli hlavní.
Dala mi vše za vinu, že jen kvůli mě trpí.
Řekla, že doufá že se zabiju, že semnou už končí.
Tak projel jsem se po kolejích, kde cesta sotva vede.
Rokama už zarostlá, tak už brzo zmizne.