Ou... já doufám, že to tlení
ještě tak nutný není...:-)))
Nespěchejme...
Užívejme...
proSMĚJME se životem...
Listí ať tlí za plotem.
A ty za stolem svým
slož rým...
Těším se:-)*
14.11.2024 22:20:30 | cappuccinogirl
Ahoj, díky.
Je to o podzimu života, ale ještě se tlít nechystám, neboj.. :-)
15.11.2024 07:46:02 | Sid
Nepovíš? Verše nesložíš? To by byla škoda. Zrovna tyto jsou moc pěkné.
14.11.2024 16:23:26 | karolinakarol