Kde jsi

Kde jsi

Jak by ses měl, byl bys pyšný?

Už mám jen vzpomínku

a slzy,

že nezachránil jsem tě

cítím se skleslý.

 

Už mám jen vzpomínku

a slzy

že zklamal jsem tě,

když byls na tomto světě,

že neříkal jsem dostatečně.

 

Jak velký vzor jsi

Jak moc rád tě mám.

Jak bolí mě, že tu nejsi,

Jak teď chybíš nám.

 

Odpusť, že svíci tvou nerozsvítím,

drží mě smutek, co v sobě cítím.

Mám tě rád a vzhlížím k tobě,

chybíš mi v této době.

 

Všude kam se hnu, je šero,

Přeju si, abys neodešel, dědo.

Autor terpXD, 14.11.2024
Přečteno 48x
Tipy 11
Poslední tipující: Bosorka9, cappuccinogirl, Psavec, Paulín, mkinka, rybka, šuměnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Je to těžké, tyhle chvíle. Jen čas vše zahojí.

14.11.2024 20:27:41 | Paulín

líbí

Upřímnou soustrast

14.11.2024 15:59:30 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel