Tvé oči, milé, laskavé už nejsou.
Tvé oči ukryly se do hlíny.
Tam pod křížem kamenným.
A svět se točí dál.
Mami.
Ještě jsem tady.
Však s listím podzimním
co ze stromů odvál vítr do neznáma
odlétly ty krásné chvíle.
Listopad.
Mám, či nemám ho tak rád.
To listí z hrobů pod lipami
odvál vítr.
A ti co dávno nejsou s námi
na fotkách starých na vždy zůstanou.
Tvé oči modré dávno nejsou.
Mami.
A svět se točí dál.
Ještě jsem tady.
Vzpomínky zůstaly mi na vždy.
Jen tvé oči modré
ukryly se do hlíny.
Tam pod křížem kamenným...
Má zesnulá maminka měla narozeniny 13.11. Taky vzpomínám. Už 30 let. Zemřela moc mladá.
Vzpomínky nikdy nevyblednou... na maminku určitě ne. Ony nás vidí a dávají na nás pozor.
15.11.2024 18:56:17 | Rafinka
Roky utíkají jako voda v řece. Už je to 9 let, a pořád ji vidím. Měla zajímavý datum narození 14.11.1941.
15.11.2024 18:59:36 | Paulín