Rutina
Neustále se kouká.
Ten pocit ničí mojí hlavu.
Pozoruje, posuzuje, něco si brouká.
Pořád vidím v rohu tu postavu...
Další bezesná noc a pokus vstávat.
Zase se objevují známé pocity.
Nevím jak ještě dlouho to dokážu zvládat.
Už nepomáhají ani tablety.
Pohled do zrcadla.
Každý den je to těžší.
Slzy kapají do umyvadla.
Musím mezi lidi, být silnější.
Přečteno 42x
Tipy 8
Poslední tipující: Gaspi03, Psavec, šuměnka, Sid, mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (4)