Drama milostné, spíš drama absurdní
jak fantazie gangsterů
nadechnout a zase potopit
hádat jen z barvy tvých vlasů
nechat sebe nebo tě zotročit.
Bolí pak zase omámí
láska v koutě plného prachu
stejně vyslovím děkuji
bolestných srdečních stahů
rozumem však vidím víc zkázu
Sama úhledně se svazuji
v nehybnosti hledám spásu
hloupé barvy, kterými sny lakuji
lepší nechat jim přírodní krásu
v zajetí lásky paradoxů...
Lásku paradoxů převést na pixely
A zvětšit, skládat, rozostřit v posteli.. :)
15.11.2024 09:03:09 | šuměnka
...Pak měla bych ve všem jasněji. Moc děkuji za komentář i návrh postupu :-)
17.11.2024 10:20:54 | karolinakarol