Oči jen pro sebe (a pro nebe)

Oči jen pro sebe (a pro nebe)

Anotace: Jsem všem ukradená.

Asi mám oči

někdy jen pro sebe,

ale ikdyž se tak moc snažím,

tak se okolo mě

nice nehýbe.

 

Vždyť to, že se snažím,

vidí možná jen anděl

a křídly mi poslat chce

nějakej lék, abych viděla,

ale já furt nevidím.

 

Klapky mám přes oči,

tmu, tu nejčernější,

vidím ji ve všech, ve všem,

i můj skutek, sebemenší,

je jim k ničemu.

 

Tak čekám,

na poslední hodinu

a na nebe,

jestli se ozve

a přijde.

Autor neumelec_zivota, 15.11.2024
Přečteno 39x
Tipy 7
Poslední tipující: kudlankaW, víc, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

..ale no tak.. co blbneš, nejsi všem ukradená..
..už jen to, že to umíš takhle napsat svědčí o tom, že vidíš víc, než si myslíš..

16.11.2024 07:23:17 | Sid

líbí

tak snad bude někdo, kdo tě zachrání
a bude se ti na světě líbit

15.11.2024 18:17:09 | víc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel