Úklid - hlavně v sobě
Anotace: Po dlouhé dobře jsem zase něco napsala.
Cítíš se úplně hrozně
Je už tma, i když není pozdě
Dítě spí
Uklidit hračky, dát do pračky
…. A podobný ,, sračky”
Uvařit, umýt nádobí
Super život rádoby
A pořád dokola
A pořád dokola stále
Venku je bahno a prší
Prádlo se u koše vrší
Každodenní shon a rutina
Není ani čas zajít si spolu do kina…
Umýt okna, utřít prach
Vánoce se přece blíží
A na srdci strach, který
mě tak moc tíží
Vážit si každého dne,
každé minuty
A než mít vycíděný dům
Být s těmi, co milujeme
A věřit svým snům.
Přečteno 37x
Tipy 14
Poslední tipující: Marťas9, IronDodo, Psavec, martinaV, Iva Husárková, zase já, Ž.l.u.ť.á.k., šuměnka, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (4)