xxx

xxx

Niekedy je mi slzičkovo

ľahni si vedľa mňa a spinkaj sladko

so mnou v mysli, zoberieš ma pod svoje krídielko

zmáčam ti slzami tričko 

je mi dobre na dušičke

spolu zaspíme v objatí

mäkkom, teplučkom, milom

však len do polnoci

potom sa žena premení na sen a zmizne alebo ty ?

budú sa o nás písať legendy

o bosorke a krásnom sne...

o úsmeve a objatí...

o obeti a pomoci... 

o dôvere a radosti...

o smiechu a pohladení...

o pohľade čo do duše vidí..

o teplej dlani na tvári...

o nádhernej chvíli plnej radosti...

o tichej blízkosti...

na večné veky

 

Autor Bosorka9, 17.11.2024
Přečteno 37x
Tipy 12
Poslední tipující: Ďábel sám, cappuccinogirl, IronDodo, Psavec, Kan, zase já, Ondra, mkinka, Ž.l.u.ť.á.k.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...tyhle legendy stojí za přečtení
(a před bosorkou smekám)*

18.11.2024 02:58:48 | cappuccinogirl

líbí

Ďakujem

18.11.2024 10:38:29 | Bosorka9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel