xxx

xxx

Si skutočne neskutočný priateľ, ďakujem Ti za pomoc

máš ju u mňa schovanú na večnosť

kde si bol doteraz ?

stále tu, na jednom mieste

klameš, sny nemajú stále miesto

sny lietajú, tak leť, vysoko krásne

ladne do diaľok , preč od všednosti

leť do sveta, v ktorom budeš šťastný

nie, mne je dobre tu

veď sa vrátiš z tých svetov ďalekých

zostaneš , dúfam, trocha so mnou

občas v písmenkách

Autor Bosorka9, 17.11.2024
Přečteno 33x
Tipy 12
Poslední tipující: Ďábel sám, P.Balam, IronDodo, Psavec, Kan, Protos1182, zase já, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel