Stav
Prázdnota, to je můj aktuální pocit.
Temnota, myslím že je na řadě.
Láska, tu se podařilo zničit.
Cíle, asi otočím se na patě.
Strach, hnací motor mého světa.
Naděje, to po čem pátrám.
Tíseň, snad každá moje věta.
Vztek, jediné co teď zvládám.
Přečteno 44x
Tipy 11
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, Psavec, Gaspi03, neumelec_zivota, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)