Listopadová
Anotace: ...listopadová....
První letošní sněhová vločka na řasách,
zas v předpovědi mráz.
Očima podzimníma skáču po krásách
zamrzlá řeka, hladina, hráz.
Jdu sám zas šerem, tmou
ruku v rukavici volně v prostoru
a tou cestou, šlo by se lépe ve dvou
do Vánoc měsíc, všichni zas pospolu.
Už tři roky tak světem toulám
už tři adventy věnec nezdobím
třetí zimu prázdnou rukavici žmoulám
a asi ještě hodně roků stejně odchodím...
Přečteno 34x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, Marťas9, cappuccinogirl, IronDodo, Psavec, mkinka, neumelec_zivota, Sonador
Komentáře (2)
Komentujících (2)