Bolí

Bolí

Anotace: Au.

Nech toho, nic to není

je to jenom sen

Ptáci dál jdou vesmírem

a švitoří

A venku chumelí

vločky spolu hovoří

 

Nech toho, je to jen snění

Jak šašek se pitvořím

A venku pořád chumelí

Svou duši před Tebou znetvořím

když přiznám, že černé je mé svědomí

A venku je tak bílo...


Nech toho, to není bdění

Chci mít svobodu koček

co toulají se po střechách

a po hvězdách...

Chci mít nevinnost vloček

co padají odnikud nikam


Život bolí. Zrození bolí. Smrt bolí.

Bolí to i po smrti? Bolí to i před zrozením?

Bolí věčnost?


Chci být vločkou sněhu

jen tak se proletět

a pak se rozplynout

Bezbolestně


(7.12.2010)

 

Radůza - Jednou to pomine

Autor LaBruja, 19.11.2024
Přečteno 30x
Tipy 10
Poslední tipující: Kan, Gaspi03, Sid, jort1, šuměnka, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jen mrtvé nic nebolí, proto vím, že žiju. :-))

19.11.2024 13:01:27 | Kan

líbí

Pěkné.. bolest je důkaz, že opravdu žijeme..

19.11.2024 10:34:24 | Sid

líbí

Radůza je skvělá, tlesky tlesky

19.11.2024 09:15:03 | zase já

líbí

Takže Tip mám za Radůzu, jo? :-D :-)

19.11.2024 09:22:47 | LaBruja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel