Minus
sinus,
plus
rozloučení.
Z nebe
skočit
na zem,
ruce
jako
křídla,
jako
ptáci…
Bez tebe
není
život
k žití.
Prosím
odpusť,
všichni
ať odpustí…
KONEC
TICHO
sestoupit s grácií zdá jenom velkorysost!
já jedno vím:
že NIKDY žádné dveře nezavřou se zcela
že v každé šedi naděje se třepotá a bělá
a kde je dým
je taky vůně vzpomínek a horkost vyšeptaných vět
je navždycky už v srdci vzácné místo - výsost
takže když sbohem dáš - tak druhý den zas můžeš pozdravit
protože "navěky" je ještě hafo času - křesat horký cit :)
24.11.2024 11:14:41 | šuměnka