xxx

xxx

V labyrinte svojich snov opäť blúdim

  teba hľadám, láska

veď kto pomôže mi cestu nájsť

ak nie ty, čo búraš postavené múry

ako hradná pani chodím po cimburí

  teba hľadám, láska

kto pomôže mi rozoznať zradu od pravdy

ak nie ty, čo držíš ma v objatí

  teba hľadám, láska

veď kto pomôže mi ...ak nie ty

vlastne ty tu nie si

  nie si ani v hradnej sieni

sľúbil si, že budeš

  hľadám ťa všade ešte stále

storočia plynú, kde si ?

Autor Bosorka9, 25.11.2024
Přečteno 22x
Tipy 8
Poslední tipující: Ďábel sám, Anfádis, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tam kde ty...

25.11.2024 00:36:47 | enigman

líbí

:-)))

25.11.2024 00:42:16 | Bosorka9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel