Dva jsou příliš mnoho

Dva jsou příliš mnoho

Okázale jsem vyfouknul
takové malé kapesní tornádo
které smetlo tvá
amatérská vystoupení

stejně jsi spustila déšť
kterému jak víme

dokážeš snadno poručit

Nabral jsem do obličeje
několik různých barev
válečná stezka
je už dlouho jediná cesta
po které se plazíme

trháme si končetiny
jako v mládí mouchám
které nás rozčilovaly jen tím
že byly v naší blízkosti

usmíváme se do zad
vidíme tam odlesk vlčích zubů
v čepelých zabodnutých nožů

pak si koupíme novou sedačku
kde se naše zadky ani jednou
neotisknou ve stejný čas

popřejeme si dobrou chuť
při polykání
stroze dávkované hořkosti

a usneme odcizení
každý na své straně

vlastní planety
Autor Symbolic, 25.11.2024
Přečteno 35x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, cappuccinogirl, ukrytá v máku, Rafinka, Ž.l.u.ť.á.k., J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Když už se ocitneš na válečný stezce, je nejbezpečnější se plazit, páč jakákoli jiná pozice by ti zvyšovala riziko, že ti ustřelej kus tvý planety... lež, kluku, gratuluju ti k sedačce:-)))

A teď beze srandy:
Tvý dílko -proklatě real a podaný tak že skvěle, i když je trpký*

25.11.2024 22:40:37 | cappuccinogirl

líbí

to je pravda: 1+1=3

;)

25.11.2024 19:08:47 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel