Chronická uštvání
Tys lůžko choré
které mi pláčeš
pod bolavým mokřadem
jehož zajatcem sem
a v mdlobě potácím se
s žalem zkrvaveně
k té smrti málem ukvapené.
Tak rozpáraná díra se tímto poroučí
a zdraví vyčnívající kostry
i jejich sběratelské hroby s pomníčky.
Děkuji za pozornost
chronická uštvání
v sebetrýzni zesláblého bojiště
vám s dovolením nepodlehnu
a po plastice svalu hýžďovém
vyhojím zdá se z laloku
asi svůj život zas a časem zánovní.
Přečteno 32x
Tipy 15
Poslední tipující: jort1, Iva Husárková, zase já, šuměnka, Stanislav32, Psavec, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)