Napiš mi básničku
pusu dej na pusu
Já chtěla bych od tebe
úsmĕvy veselé
když nekdy pújdeš
kolem mé postele
zastav se na chvíli
přilehni ke mne
hladit se budeme
tulit se , libat jen
když vzbudím se u tebe
každý vlas jinde
všechny pocity
ve tváři vepsané
znova ty úsměvy
procházíš kolem mne
kolem té postele
rukou mne pohladíš
chytneš pod peřinou
chci být tvou
ješte aspoň jednou
než ráno políbí den
než pújdeš za jinou
byl to jen sen...
Tak tohle je velké a příjemné překvapení, Bosorko! (když tedy pominu fakt, že jsem se kvůli tobě začal učit po slovensky a teď je mi to, zdá se, k ničemu:-))
Moc pěkná!
26.11.2024 10:26:01 | Ž.l.u.ť.á.k.