Anotace: ...
Sbírka: Doteky ticha
Kdyby mi jen matička
řeku, tu neznámou, představila.
Inu, nestalo by se.
Další rána bych s ní strávila,
ledaže by mi jen máti
zjevné; - hlas zanikl v proudu řeky a přesah: - vibraci nese s sebou dál věky
27.11.2024 12:17:35 | šuměnka
Vše máte ve svejch rukách . V myšlence je obrovská síla. Vše můžeš změnit.
26.11.2024 21:33:25 | Krahujec
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?