Anotace: A tak sis odešla.
A tak sis odešla.
A já snad také.
Ty svým tělem,
já svou duší.
Tak tu stojím,
uprostřed ulice,
kde nejen já,
ale i lampy bloudí.
Je to jako soudní dvůr,
který mě teď soudí
a strach ze smrti,
který mě za nos vodí
a říká,
že smysl mého bytí
už není.
A tak sis odešla.