Staring at the wall

Staring at the wall

Anotace: ....

Zlomený v duchu
Se srdcem rozbitým na prach
Zklamaný minulostí
Která dávala jen na frak

Lapený v kleci
Z myšlenek temnějších než bezměsíčná noc
Sžíráný křivdami
Kterých se nastřádalo až přespříliš moc

Tak zírám do zdi
S pohledem prázdným
Ztracen sám v sobě
Přemítám zda nejsem produktem vadným

Proč přišel jsem na svět
Bez návodu k žití
Je zírání do zdi
Smyslem mého bytí?

Jak poznat svobodu?
Jak dál jít svou cestou?
Jak neutopit se v samotě?
Jak nepřijmout ji za svou?

Zírám dál do zdi
Obklopuje mě jen ticho a klid
Oči se klíží
Nejspíš to vážně má takhle být
A zíráním do zdi mám svůj život vyplnit
a občas si ho vyhonit...
Autor hp.Rick, 29.11.2024
Přečteno 8x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel