Anotace: Tak pokus o báseň.Nikdy mi moc nešly tak buďte mírní.Děkuji za komnetáře.
nebudu rikat vratis. doufam v to.a doufam ze uz te nikdy nepotkam.tak strasne te nenavidim.tak strasne te miluju.
odpovidat ti nemusim.ctes to co pisu.
sbohem.ale napred nezc se rozloucime, jeste spadne na zem par rudych a bílých kapek.jeste jednou zaprsi a pak odejdes.navzdy.ale ja si te najdu.oba vas najdu.
nejdriv odesel on.a ted ty.ale nikdo z vas navzdy.budu porad s tebou.
te iubeste meus caecus archangelos.te odisse.
13.04.2007 16:10:00 | ruach
je to příliš.. jako by ses držela moc vzadu... proč neopustit to schéma AABB a neutrhnout se více ze řetězu? Jo a ještě rytmus a trochu dobrousit rýmy bude to fajn:)
12.04.2007 21:04:00 | Ariana (Lori)