Šachovnice
Anotace: ...................
Nedokážu žít ve ctnosti,
protože jsem malý ďábel,
co touží po srdci anděla.
Objímám své myšleny
a snažím se je udusit.
Tvé rty mi v tom však brání.
Proplouvám skrz město.
Jsem černý kůň na šachovnici
a čekám na tvůj další tah.
Cítím se jako skvrna,
co zneuctila svatební šat.
Jako pomačkaná košile
pod tvám perfektním sakem.
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)