Slza
Podívej!
Jak ztéká jí po tváři,
ta kapka trápení, za které můžeš.
Koukej!
Jak krásně se třpytí,
ten bolestí broušený diamant.
Pohledni!
Jak v oku rodí se nová,
ta slza lásky, co brzy zmizí.
Chyť ji do dlaně!
Ať najde konec, kde býval počátek...
Komentáře (1)
Komentujících (1)