Uprostřed ulice tiše stojím,....
Anotace: Nevím co k tomuto textu říci, snad jen že v něm je skrytý význam tohoto textu, sám o sobě ten text není nic, ale pokud mě někdo zná osobně tak hned pochopí.
Uprostřed ulice tiše stojím,
stojím a nic nevnímám, jen stojím,
a vše cítím, cítím tu lidskou zlobu,
zlobu a zášť, kroky zní jak bubny víří,
víří zlobu a zášť mezi bližné své,
své bližné a sousedy své,
své zloby se nikdy nezbaví pokud nechtějí,
nechtějí nic než bohatství a moc,
tak stojím a plaču nad lidskou zlobou,
zlobou jež nemohu zastavit ani nikdy potlačit,
padám k zemi pod tíhou lisdké zloby,
zloby a zášti, kolena bolavá, páteř zborcená,
krev chladná, mysl zničená, tělo umírá,
umírá jak smysl života, života mého,
tak padám tváří k zemi, oči podlité,
podlité krví a tvář mrtvolně bílá,
bílá jak láska, rudá jak vlajka.
Komentáře (1)
Komentujících (1)