Přemýšlím
Anotace: Krátké zamyšlení...
Přemýšlím, zdali má smysl klást neustále ty samá slova, když tu není žádná moudrá sova.
Svoje pocity uzavírám do sebe a nemůžu mé oči odtrhnout od černého nebe.
Hvězdy tam svým světlem září v nekonečné a hluboké dáli.
Nevidím nic, jen světla, která prostupují v má muka.
Přemýšlím, proč můj zrak se k nebi upíná, když stejně na otázku svou odpovědi se nikdy nedočká?
Náhle, osvětluje moje tělo měsíční záře!
Prostupuje celým mým tělem a dále splývá se zraky šelem.
Šelem, těch ukrytých v černých zákoutích.
Zákoutích oblohy, která nabízí neskutečné možnosti.
Jedna z nich ke mně přistupuje a na cáry mé tělo rozřízne!
Bolest ani necítím, jen směrem k světlům se blížím.
Síla světel mě k sobě vtahuje a na obloze mi místo určuje.
V tom se setkávám s Tebou a všechny starosti zůstavají s roztrhanou postavou.
Vedle Tebe nyní klid svůj nacházím.
Komentáře (3)
Komentujících (3)