Vzpomeň si
Anotace: Jen to je ztraceno, co sami vzdáme.
Znal jsem svítání...
...v mých očích si hrávalo.
Znal jsem i smích...
...v duši mé,bylo ho nemálo.
Poznal jsem žár slunce,jeho svit...
...srdce k citům by dokázalo probudit.
Viděl kapky rosy...
...duhové kapky,co spočinou v polštáři.
...živou květinu,končící v herbáři.
Hleď! Západ slunce začíná...
...bouře moře, klidná jezerní hladina.
Mé oči jsou černé a duše je prázdná...
...dlouhý plášť halí,smutek nočního rána.
...vítr již nevane,on zemře.
Komentáře (2)
Komentujících (2)