Miloval jsem jednu holčinu,
Anotace: Snad jen dodat že poslední dobou nejsem ve svý kůži, a kdoví jestli ještě někdy budu, snad čas vše přebolí a zpraví.
Miloval jsem jednu holčinu,
holčinu krásnou, hodnou, milou,
milou to holčinu, květinou vmé dušičce byla,
byla a bude i když mě už nikdy vidět nechce,
nechce neb jsem prý majetnický a sobecký,
sobecký a lhavý to člověk, člověk co jen lže,
lže co za nehet se mu prý vejde,
tak si říkám má život nějakou cenu?
Cenu krásy života nebo zhouby duše?
Vše co jsem kdy miloval a obdivoval je pryč,
pryč a už se to nikdy nevrátí,
nevrátí se ty krásné časy lásky a slovíček lásky,
jak rychle se v mém životě objevila,
objevila tak rychle zmizela a rozedranou duši zanechala,
zanechala prázdnotu a smutek v mé duši,
duši jedinné, ona odešla a přítel mi umřel.
Komentáře (1)
Komentujících (1)