Krásná báseň, Aaliyan, vážně se ti povedla. Připomíná mi to nějakou veršovánku nebo zlidovělou písničku, ale je v tom tolik citu... Vážně skvělé.
19.05.2007 12:52:00 | Sokolička
Vyborne! Moc se mi to libi! Je v tom smysl, verse nejsou "nucene"...
Takovych basni kdyby bylo vic... :o)
23.04.2007 16:04:00 | colorka
Myšlenka krásná, bohužel mi zcela nesedl styl této poetické veršované básně. Může za to můj vkus, ne já. Love and Peace.
18.04.2007 19:35:00 | BlackTangerine