Bludy
Anotace: ...neví co k tomu napsat....nic není vystihující...
Připadám si jak v kleci,
Jak Jeníček v perníkové boudě.
Tohle už nejde přeci
Nechci být zahnaná v koutě
Stěny se blíží ke mně
Okna pomalu mizí
Pokoj začíná vypadat temně
Cítím se jak v kůži cizí
Vím, že to jsou představy
Jen bludy v mysli mé
Co způsobují úzkostné stavy
Ale proč je to tak skutečné?
Nejistota podkopává základy sebevědomí
Strach z lidí otvírá již oči
Proč neustálé výčitky mi dodává svědomí?
Až se mi z toho hlava točí
Možná se zvrtne jednou noha
Až na vysoké skále budu stát
Já budu jedna z mnoha
Co život Smrti chtěla dát
Komentáře (0)