Anotace: Jen pocity a snad i něco víc.
joj, moc pěkná, taky mám podobnou, myslím, že jsme to psali jednou večer spolu, už jsem ji konečně našla, tak přemýšlím, jestli ji sem dát nebo ne :-)
06.06.2007 20:24:00 | Gabrielle Taroka
Pěkná? Ne! Skwělá? Ne! Nádherná? Možná...,ale jistě je jednou z nejlepších co jsem kdy četla překrásně píšeš a proto jsem si tě hned dala do oblíbených no ataky z praktických důvodů, abych tě snadno našla:)))
24.04.2007 13:16:00 | whiolet
KoMtEsA EliS: Někdy je život smutný, tak jsou pak smutné básně.
21.04.2007 15:56:00 | Rhiana E. Nebresk
povedlo:-)jo mimochodem...to co poslouchas..par veci neznam...neco z toho nesnasim(scooter, tokio hotel,..)..ale spoustu veci ti chvalim;)..treba NightWish..nebo Apocalyptica...atd...:-)...
basnicka hodne dobra..ale smutna...
21.04.2007 15:50:00 | embryo v hlave
Na náhody nevěř, na zázraky ano - občas se dějí, jsou tak maličké, že jim ve své nepozornosti ani nepoděkujeme.
Jinak - moc hezky napsané!
21.04.2007 12:15:00 | Judita