Anděl x Ďábel
Anotace: Vždycky je něco mezi nebem a zemí o čem nikdo neví...
Smrt a to další mezi námi
(Kde ukrývají se ti šťastní ? )
Co se přece stalo s vámi ?
(Což smrt ta Vám není vlastní? )
Zmizeli jste snad do plamenů
(Tohle přece není fér )
Jste snad stádo zlých satanů ?
( Vylezte už ze svých sfér )
Těžko věřit v to co není
( Ukažte se světu tomu )
Když jsme sami nepoznaní
( Ať vám vzdáme čest , poklonu... )
Komentáře (2)
Komentujících (2)