Anotace: no nemůžu o tom nic napsat,protože nevím přesně co to je :D....opět psáno v hluboké noci...
Sbíráš černé kopretiny?
já necítím pocit viny
nemám hlavu
natož patu
míjím domy
v těžkém prachu
cením zuby
trochu strachu...
lámu deště
žiju...
ještě??