Ve snech
Anotace: nerada píšu popisky....
Ležím skrytě
mezi hrádky
ve snech jsou jen
čtyři řádky
o pannách ve lnu
na dlouhé řece
zastav mě chvíli
vidíš?
tak přece......
chytám se rohů
mění se v mlže
marníme sebe
ve stoje.....v leže?
Komentáře (5)
Komentujících (4)