Motýlek
Mrtvý motýlek
Leží mi na dlani…
Ten už se nedočká
Nového svítání.
Zmačkaná křídla
Smáčená slzami…
Jedna dvě chviličky
A je to za námi…
Umřel mi motýlek
A já padám do nikam.
Se strachem z budoucna
Po římsách snů utíkám.
Zbývají vzpomínky,
Bolet nepřestává…
kamarád odejde
A smutek ti zůstává.
Komentáře (2)
Komentujících (2)