Anotace: Tak tohle je psáno po velké hádce s mým,teď už bývalým,přítelem...Prosím ohodnoťte a komentujte...
Ta se vyvedla...i kdyz je nejspis psana ve vzteku, mas talenta:))
Prvni sloka je perfektni...
Vyvedena...opravdu.
I kdyz uz k temto zoufalym a smutnym tematum netihnu, ale coz...
14.10.2007 21:44:00 | Me and you and all the others