Odi et Amo
Anotace: todle vyjadřuje krapet moje pocity.
Klečím s hlavou skloněnou, ramena pokleslá,
mysl zlomená, páteř zkřivéná, hlava bolavá,
tělo bolavé, jak život sám, sám dává a bere,
bere lásku, naději, život, šanci žít, žít,
životem krásným, kamarádi odchází, odchází pryč,
jen bolest zustává a nic nedává krom své bolesti.
tak sám klečím a jen se nenávidím za vše,
vše co milované osobě jsem způsobil,
způsobil bolest, strádání, to je můj život.
Komentáře (0)