Zoufalá báseň
Anotace: Prosba lidstvu...
Zoufalá Báseň
Jsem překážka ve vlastním městě
sem cizinec na vlastní cestě
jsem motýlí kukla bez uzávěru
jsem duše pykající za nevěru
Kdo na louce se semnou seznámí
na poli ho má cizota omámí
ten který se semnou dnes směje
s tím samým fórem zítra neuspěje
Jako list v lese bez stromů
jako patník ve dveřích od domu
jako v jablečném sadě zahrádka
chci být stejně zbytečná – zkrátka
Už na mě prosím lidi nekoukejte
už naše žalováním netlučte
už si mou písničku nebroukejte
nechte mě být, pryč utečte
Běžte spát
Komentáře (2)
Komentujících (2)