skvěla!mam plno slov, ale nechci mluvit,.. tohle je povedene proste.
24.04.2007 20:17:00 | Mango-Holka
... Je to světlo, ... teplo ....
a nebo touha skoncovat s nepoznaným
... i za cenu nejvyšší ...?
Co láme nám nočním motýlům křídla,
... co nás mění na popel ....
v plamenech svíčky života ...
24.04.2007 16:26:00 | HarryHH
Zůstaň ještě chvíli
zašeptala do ticha
jemně
aby zrychlený dech
neodvál tu nehmotnou
postavu
milovanou
Nezůstanu na chvíli
zašeptala
budu s tebou
navždy
milovaná
24.04.2007 09:37:00 | smudlinek
Ten Jiří se ale má...
Chtěl bych se jmenovat Jan
být přítel dívek a dam...:)
Krásný den, není-liž pravda
24.04.2007 09:06:00 | JirkaS