Uzavřená beznaděj
Anotace: když je smrt jistá...dýchání už není známka "života"...
Uzavřená beznaděj
Příští zastávkou se stane krása.
Nikoho v autobusu nečeká spása.
Ani jeden z nich už neoživne.
Smrtka se od volantu nikam nehne.
Komentáře (2)
Komentujících (2)