...Zlatá rybka...
Anotace: a pořád a pořád dokola...ale..proč?
Každý den a každý večer
usedáš na stejném místě
Se smutným úsměvem
a to víš jistě..
že..
S toužebným výrazem,
prosíkem v očích,
házíš prut do vody
přestože tušíš
že..
tak jako včera
zase nic nechytíš...
Očima bloudíš
ve snech se ztrácíš
ale..
je to pryč..
zlatá rybka uplavala
..zas a znova?
pouhá slova..
ona už tu vážně není..
tak..
proč tu sedíš?
proč ji neupustíš v zapomění?
proč?
...proč?
...PROČ??
bez odpovědi..
se smutným úsměvem
každý den a každý večer
usedám
a
lovím dál...
Komentáře (1)
Komentujících (1)